Skillnader med epidural lustgaspatroner

Vanligtvis är epiduralanestesi den mest kända och mest praktiserade födelseteknikenalgesi. Det är också det mest effektiva, medan lustgas patroneren inte tillåter samma smärtkontroll. Vi kan säga att det är en lite sötare metod.

Epidural består i administrering av anestetiska läkemedel genom en liten kateter som ligger mellan ryggkotorna i ländryggen. På detta sätt bedövas nervrötterna som “bär” den smärtsamma uppfattningen. Fördelen är att en drastisk minskning av smärta med LustgasPatroner. Dessutom, tack vare möjligheten att öka dosen av droger, förlängs effekten under arbete och förlossning.

Den grundläggande skillnaden mellan epidural och lustgas patroner ligger i det faktum att den förra eliminerar smärta, medan den senare bara lindrar den. Å andra sidan tillåter kväveoxid en mindre medicinsk, mer naturlig födelse.

Att integrera de två teknikerna är fortfarande möjligt. Till exempel, medan du väntar på att arbetet ska börja bra för att gå vidare till en epidural, kan kväveoxid användas för att känna sammandragningarna lite mindre.

Se mera på denna sidan: Kilcka härKilcka härKilcka härKilcka härKilcka härKilcka härKilcka härKilcka härKilcka här,

You may also like