HAMA PÄRLPLATTOR VS PERLER BEADS OCH ANDRA – VAD ÄR BÄST?

HAMA-PÄRLPLATTOR-VS-PERLER-BEADS-OCH-ANDRA-–-VAD-ÄR-BÄST

Idag finns det många pärlplattor (hamapärlor, hama pärlor, melty pärlor) märken där ute och detta är en liten guide för dem som just har börjat hobby. Speciellt om du, som jag, har en stram budget. Jag vill fokusera på vad som finns i Sverige, men jag ska nämna några tips för andra läsare också.

Först och främst är 50 kr en bra startbudget. Du behöver 20-30 färger av pärlor, en fyrkantig pärlplatta, en rulle av pergamentpapper (livsmedelsbutik) och magert pincett (tillval).
Lägg till 25 kr för ett klädstryk om du inte äger en och inte kan låna.
Naturligtvis kan du också prova pärlplattor med bara några färger först och se om du kanske gillar säkring pärlor hobby.

 

Saker att tänka på:

Kvaliteten är inte förhandlingsbar;
Tillgänglighet av varumärkena och vilken pärlstorlek du vill ha;
Varumärken var och en har sin egen plast recept: det påverkar utseendet på ditt arbete när smält ihop och det är flexibilitet (se kompatibilitet);
Paket eller bulk + pris / frakt ( Swedish;
Färger varierar;
Kompatibilitet mellan varumärken
Detta är den första delen av min undersökning och den kunskap jag kan dela från de senaste åren fram till nu.

KVALITET ÄR INTE FÖRHANDLINGSBART!
Du kan jämföra denna hobby med rulle eller skridskoåkning. Om du bär obekväma, smärtsamma skridskor på din första åktur, kommer du inte att gå långt och kommer att förakta din erfarenhet. Med säkring pärlplatta, det finns massor av hus-varumärken och billiga-alternativ där ute. Mer än 9 gånger av 10 är de inte värda det! Plasten kan vara för tunn eller enskilda pärlor kommer att ha olika höjder. Oavsett hur hårt du försöker, kommer det inte att se bra ut efter att du är klar. Jag ska försöka gå över alla de viktigaste varumärkena som du kan börja med och ha det bra med.

You may also like