Köp pärlplattor och få dem hemkörda med taxi

Om du är en hård pärlplatta gillare, vet du att de är små, ihåliga smältpärlor som kan användas för att skapa vackra och roliga mönster för en rolig hantverksaktivitet för barn, samt vackert konstverk och hantverk för vuxna.

Hama pärlor, även känd som perler pärlor, järn pärlor eller melty pärlor, kan användas för att göra roliga gåvor för familj och vänner i form av glasunderlägg, nyckelringar, magneter och mer. Du kan köpa hama pärlsatser från butiker som Hobbycraft och Amazon, eller direkt på hamabeads.com.

Det traditionella sättet att använda hama pärlor är att placera dem på en hama pegboard och skapa vackra bilder, innan tippa dem att återanvända och börja om igen. Du kan också Trä hama pärlor för att göra smycken som Armband och halsband.

Men om du vill behålla din design kan hama-pärlorna strykas ihop med strykpapper (som medföljer satsen) så att den fullständiga designen kan tas bort från pegboard och hållas.

Du kan också limma pärlplattor på hushållsartiklar eller föremål för att göra dem vackrare. Det finns en mängd hama bead ideas som hela familjen kan engagera sig med. Vi har valt ut några av våra favoriter nedan…

När du har köpt pärlplattor, så kan du få dem hemköra utav ett taxi bolag så som online-taxi-karlstad.se, som är det bästa taxibolaget i Karlstad.

You may also like